Αποστολή προϊόντων

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) στον τόπο που έχετε υποδείξει κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Στην περίπτωση ογκωδών αντικειμένων, οι παραγγελίες ενδέχεται να αποσταλούν με μεταφορική εταιρία. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα παραδίδει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα.

Παραλαβές γίνονται, αν το επιθυμείτε, και από το φυσικό μας κατάστημα στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 63, Νέα Ερυθραία. Ο Πελάτης υποχρεούται να παραλάβει την παραγγελία του εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της σχετικής ειδοποίησης παραλαβής. Εφόσον ο Πελάτης δεν παραλάβει το προϊόν εντός πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από τη λήψη της ειδοποίησης προς παραλαβή, η Εταιρία δύναται να υπαναχωρήσει από την πώληση. Για την παραλαβή της παραγγελίας, ο Πελάτης οφείλει να επιδείξει την επιβεβαίωση της παραγγελίας (κωδικό παραγγελίας) και την ειδοποίηση για την παραλαβή, καθώς επίσης και επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας (πχ αστυνομική ταυτότητα). Αν ο Πελάτης επιθυμεί να εξουσιοδοτήσει τρίτο πρόσωπο για την παραλαβή της παραγγελίας του, τότε το τρίτο εξουσιοδοτούμενο πρόσωπο θα πρέπει, προσερχόμενο στο φυσικό κατάστημα να προσκομίσει ειδική εξουσιοδότηση προς παραλαβή της συγκεκριμένης παραγγελίας, νόμιμα θεωρημένη από ΚΕΠ ή αστυνομική ή άλλη Αρχή καθώς και επίσημο έγγραφο απαραίτητο για τον έλεγχο της ταυτοπροσωπίας (πχ αστυνομική ταυτότητα). Ο Πελάτης οφείλει να ελέγχει κατά την παραλαβή τα προϊόντα που παραλαμβάνει, καθώς με την υπογραφή του κατά την παραλαβή επιβεβαιώνει, ότι παρέλαβε ορθώς τα προϊόντα της παραγγελίας του.

Έξοδα Αποστολής

To κόστος ανέρχεται σε 2,5€  για όλη την Ελλάδα για αγορές μέχρι 30€. Από 30€ και άνω τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Εναλλακτικά, μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό μας κατάστημα χωρίς κάποιο κόστος μεταφορικών. Σε κάθε περίπτωση, οφείλετε να έχετε προεξοφλήσει την παραγγελία σας πριν τα παραλάβετε.

Χρόνος Παράδοσης

Στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να εξασφαλίζουμε πάντα τα καλύτερα προϊόντα στις πιο καλές τιμές, αλλά και στους καλύτερους χρόνους παράδοσης. Για τα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα ο χρόνος αποστολής είναι περίπου 2 – 5 εργάσιμες ημέρες για όλο τον Νομό Αττικής και την υπόλοιπη χερσαία και νησιωτική χώρα και περίπου 4 – 8 εργάσιμες ημέρες για τις περιοχές εκτός ορίων των πόλεων (δυσπρόσιτες). Ο χρόνος ποικίλει ανάλογα με τον τόπο αποστολής, την διαθεσιμότητα των ειδών που έχουν παραγγελθεί κτλ. Για τα κατά παραγγελία προϊόντα ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 10 – 15 μέρες εργάσιμες, ανάλογα το προϊόν, την διαθεσιμότητα κτλ.

Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς. Η Εταιρία συνεργάζεται με συγκεκριμένες εταιρείες courier και μεταφορικές. Σε αυτές παραδίδει τα προϊόντα την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την επιβεβαίωση αποδοχής της παραγγελίας από την Εταιρία, οι οποίες αναλαμβάνουν τη μεταφορά στον Πελάτη.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε μεταφορική εταιρία της προτίμησης σας με την οποία η Εταιρία δε συνεργάζεται, τότε τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον Πελάτη ανεξάρτητα από το όριο της παραγγελίας.